Sunday, 16 December 2012

1st time

semalam kami balik dr port dickson...erm, kire sepanjang usia perkahwinan da cecah 4thn ni...br 1st time aku pegi PD ngan 

suami...erm...bukan tak mo pegi...tapi sbb slalu sgt dgr org kate pantai kat PD kotor...disebabkan tahun ni kitorg kurang 

vocation bersame...yg ade pon aku sefamily jek ade pegi langkawi...tapi laki aku tak leh ikut disebabkan die baru jek masuk 

tempat keje baru...so, br sebulan mase tuh kat tempat baru...so, lom ade cuti lg...tak pat la die nak ikut...sob2...yg pegi 

langkawi nati la aku cite kat entry lain ek...


 balik jek dari PD kitorang check out n lilali seperti yg dijangka...pekan PD jem habis...so keluar menghala kenkonon nak 

lalu highway...skali patah balik...lalu kot jln dlm...ikut sepang...maka da sampai sepang berenti makan...kan teruskan 

perjalanan ke opis suami...die nak tgk anak buah die buat OT...pastuh balik umah....rehat2 dlu....malam keluar blk...sbb ade 

benda nak beli...nak belikan pak mertua benda yg bleh pasang kat suis...utk halau kelawar kat bumbung umah...if sesiape yg 

tau kat mane ade jual...sila la bgtau hamba...hehe...carik kat jusco tak de plak...


maka dgn hampa nye tak de la pulak alat yg keluarkan bunyi super sonic utk halau kelawar tuh kan...jenjalan dan terus 

jenjalan...


 tibe2....jalan punya jalan kaki terkesima di suatu kedai yg tak biase aku terkesima...guess what????

tibe2 teruja tgk promosi spectacles....wow....50%, 70% discount....maka tibe2 kaki ni melangkah masuk ke kedai spec itu 

seperti dipukau...melayang2 masuk ke kedai itu....bleh byg tak aku melayang...kakakaka....ringan kan...hikhik


maka try punye try maka aku terrrrrrbeli...eh, bukan aku...suami aku terrrrrbelikan spec ke aku....sempena anniversary yg 

ke4 katenye....jom layan gambar jap nak berangan....

  pinky utk isteri....blackly utk suami....

aku ni memang tak suke pakai spec...mahu pun jam....tapi pas try spec nih aku rase sgt ok...n nak pakai selalu sampai mase tdo pon nak pakai...over kan....kikiki

tra la la....bernyanyi riang.....


5 comments:

  1. ala..nak bergaya gak pakai spec hitam cam ni tapi x leh sbb rabun..pakai spec..klu pakai contact lens, boley ar..tapi cun ar spec ma lily..ESCADA lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...ok...skrg ade byk diskaun tau...cer survey2 byk tau jenama...guess, elle, bonia, dkny...byk yg cantek2...tapi ma lily nye mata kecik...so, byk yg tak sesuai utk muke...kena betol2 fix baru beli...selamat survey2 ma fieza....

      Delete
  2. alaaaa nape tak snap pic muka penuh. nak nengokkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. segan la pulak...nati aku inbox ekau

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete