Wednesday, 7 November 2012

jom layan kad LCW

da sebulan lebih suami bgtau aku....kami di invite utk pegi Lee Chong Wei nye weeding....jumaat nih...tapi aku memang tak endahkan pelawaan tuh....sbb bukan la tak minat sgt....tapi aku ingat aku kena blk kg sbb da start cuti sekolah mase tuh....

dipendekkan cite...aku yg tade baju dinner nih...aku rotate jek baju raye dedulu....so, tadi aku pon tergerak hati nak pi carik tudung utk pegi weeding tuh....memule nak pegi esk...tp ade farewell party sbb ade kwn aku dapat tukar sekolah ke sarawak....so, esk nak pi memakan la...ala...memule nak pegi hi tea kat hotel memane...tp....mane ade hi tea tetengah minggu....last choice, kat secret recipe kajang jek esk....

ok, jom la kite layan sikit aku snap LCW nye weeding invitation....utk pengetahuan, harga kad tuh rm60++ each....wah....jakun aku nengok....hehehe...ok...jom la layan ek....

malas edit....bleh ek....

 comelkan...sekali lagi...gambar tertonggeng....


tak tetonggeng pulak...pelik2 jek....


eceh2....


sekali lg...eceh2....


smart....


<3


so suwittt....







6 comments:

  1. alaaa maneleh syiumm sebelum kawennnn. tak aci!

    ReplyDelete
    Replies
    1. syium syikit jek.syium byk yg ta ley ;p

      Delete
  2. wah..dapat invitation wedding LCW..nnti snap pic byk2 yeak..share le ngan kitaorg yg x dpt invitation pun..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah ma fieza.tapi da dpt byg ramai press tonggek2 penuh atas stage.tatau kot kalo ade agong siuman sket si press2 nih

      Delete
  3. mahalnya kad dia...kne simpan tu buat kenangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.keluar dr mulut.wow.mahalnye.tapi die byk org sponsor.tak hairan la kan

      Delete