Tuesday, 19 November 2013

Rabu...

Assalamualaikum...

Tibe2 rase nak tulis blog.tapi dlm keadaan baring.power kan tulis dlm keadaan baring.bukan ape...tak bleh duduk lame.rase tak selesa.rase baring mcm tade tulang blkg ni lg selesa buat mase ni....

Actually nak cite detail pasal perkembangan icsi ly yg da masukkan embrio ET ( embrio transfer 6.11.2013 baru2 ni.tapi...mcm yg ly cite...mengah bila duduk lame...ditambah plak mood tade...mood asyik nak makan n tdo je...

Rase mcm ayam karan plak makan tdo jek.naseb la sabtu lepas pi cucuk ubat kat funggung tu doktor suh timbang berat badan...hehe...turn 3kg...wow...teruja mak rase nak lompat.sbb makan kerap.tapi tak leh byk.kenkonon tak selera.tp sebenarnye selera je...hehe...cuma tak leh lambat makan.angin 1badan.mula la rase nak muntah.sbb angin medu kat ulu ati tu push2....

Nanti la ek...nak cite...ly nye appointment ngan prof lambat lg la u olls...fuh...2minggu lg...2minggu yg sudah tak boring sgt...harap 2minggu lg pon tak boring...

Smlm cousin ly yg buat ivf/icsi juga tu dtg melawat ly.dia da bwk anak dia la.dia br lepas hari...anak lelaki...mak dia asyik ckp je...biar la lily dapat twin...mok teh nak sgt tgk kite ni beranak twin...aaamiiinnn...semoga Allah makbulkan doa mok teh tu...

Ly plak skrg...da masuk 2minggu afyer ET angin ly da kurang...tiap hari sintom2 lain...smlm mula dizzy...goyang kepala nak2 mase baring nak tdo malam...hehe...

Ok...nati ly sambung lg ek...ly cite detail...tetibe tangan ni lenguh plak menaip dlm keadaan telentang ni...sabau jela...

Till we meet again. ..

Doakan ly dan kandungan ly sehat ye...semoga embrio da menempel kuat2 kat dinding rahim ly...doakan ly dankandungan selamat hingga melahirkan...ye...

Terima kasih atas doa kalian :)

5 comments:

  1. Oh...Ly dah on 2WW. Enjoy the moment :-) Time ni la nak rasa being pampered by hubby... heheheh... Berapa embies doc masukkn Ly?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...2 embies prof masukkan :)

      Delete
  2. Semoga dimurahkan rezeki ya Ly..akak doakan dapat twin!Amin..relaks n jgn stress ok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih atas doa akak...byk juga nak tnye akak...tapi tak tau mcm mane nak tnye :)

      Delete
  3. Ly email kat akak nuriziman77@gmail.com

    ReplyDelete